Yleistä

Tanssikerho Täysikuun tavoitteena on edistää tanssiliikunnan ja etenkin paritanssin leviämistä Ylä-Karjalan alueella ja saada toimintaan mukaan eri-ikäisiä ihmisiä.

Suurimman osan toiminnastamme muodostavat Nurmeksessa pidettävät tanssikurssit, joita pidetään syys- ja kevätkaudella kuukausittain.

Opettajina kursseillamme toimivat alalla hyvin tunnetut tanssinopettajat ja -ohjaajat ympäri Suomen. Useamman kerran opettamassa ovat käyneet mm. Anne-Riina Hurskainen ja Tapani Hasa, Arto Petjala sekä Joni Pakarinen. Uusia tuttavuuksia otetaan aika ajoin mukaan opettajakaartiin!

Kursseillamme opettelemme paritansseja ”laidasta laitaan” eli perinteisistä lavatansseista : valssia, tangoa, foksia jne., lattareista : salsaa, rumbaa ja cha chaata, kädenalitansseista : fuskua, jiveä ja buggia. Myös uudempiin tanssilajeihin tutustutaan aktiivisesti, mukana on ollut mm. west coast swingiä ja bachataa.

Opetettavista lajeista ja opettajista voi esittää toivomuksia hallitukselle, toteutamme niitä mahdollisuuksien mukaan.

Tanssinharrastajien iloksi järjestämme myös linja-autoretkiä muiden paikkakuntien tanssipaikoille. Kevät- ja syyskausina järjestämme kyydityksiä Naapurinvaaralle Vuokattiin 1-2 kertaa/kausi.

Seuramme kuuluu SUSELiin eli Suomen Seuratanssiliittoon.
Tanssikerhossamme on jäseniä 95.
Jäsenyys ei missään nimessä ole pakollista, vaan kursseille voi tulla mukaan kuka vain! Jäsenet saavat jäsenyytemme myötä käyttöönsä myös SUSELin myöntämät jäsenedut, jotka löytyvät osoitteesta www.susel.fi/jäsenetupaikat. Myös osalta kursseistamme saa edullisemman kurssimaksun jäsenkortillamme. Lisäksi jäsenille on  paikallisia, erikseen neuvoteltuja, jäsenetuja.
Jos kiinnostuit, liity rohkeasti jäseneksi!

Kursseille voi tulla ilman paria, sillä paria vaihdetaan ja kaikki pääsevät tanssimaan!

Mukaan tarvitset ainoastaan tanssi- tai sisäliikuntakengät (joista ei jää jälkiä lattiaan) ja iloista mieltä!

Jos haluat tietää meistä enemmän, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Ilmoittelemme toiminnastamme näillä nettisivuillammme, Facebookissa (Tanssikerho Täysikuu), Instagramissa (tanssikerhotaysikuu) sekä Ylä-Karjala-lehden seurapalstalle, seuraa siis niitä!
Mikäli haluat liittyä postituslistallemme ja kuulla tapahtumista sähköpostin välityksellä, ilmoitathan sähköpostiosoitteesi [email protected].

Tapahtumissamme voit maksaa käteisellä, pankkikortilla, Smartum-mobiilimaksulla sekä ePassi mobiilimaksulla.


Päivitetty 17.11.2023