Jäsenyys

Voit liittyä Tanssikerho Täysikuun jäseneksi:

  • kursseillamme ja tapahtumissamme
  • lähettämällä sähköpostin, jossa kerrot koko nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi osoitteeseen [email protected].
  • Tilinumeromme on: FI95 5299 0120 0770 44

Jäsenmaksun suuruus on vuonna 2024 vuosikokouksen päätöksellä 25 € / henkilöjäsen ja jäsenyys on voimassa 2025 tammikuun loppuun saakka. Kannattajajäsenmaksu yhteisöille tai yrityksille on 50 € / vuosi.

Kannattajajäsenillä ei ole äänioikeutta vuosikokouksessa. Henkilöjäsenmaksun suuruudesta päätetään aina vuosikokouksessa. Hallitus päättää kannattajajäsenmaksun. Jäsenkorttia tai tarraa emme postita automaattisesti, vaan ne on saatavilla pääasiassa tapahtumistamme. Mikäli haluat kortin tai tarran postitse, olethan yhteydessä meihin. Jäsenyys on voimassa heti maksun maksettuasi. Huomioithan, että jos maksat jäsenmaksun juuri ennen kurssia, jossa haluat jäsenhintaa hyödyntää, on sinun esitettävä kuitti jäsenmaksusta.

Vuoden 2024 jäsenmaksun tilisiirrot
on lähetetty sähköpostitse kaikille sähköpostilistalla oleville jäsenillemme vuoden alusta. Mikäli et ole saanut tilisiirtoa, ota yhteyttä.

Lue tästä tietosuojaseloste, jossa kerrotaan, miten tietojasi käsitellään mikäli olet jäsenemme tai liittynyt erilliselle tiedotuslistallemme.

Jäsenedut:

Alennuksia järjestämiltämme kursseilta ja tanssibussikuljetuksista.

ESITÄ AINA VOIMASSA OLEVA JÄSENKORTTI! Myös henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä.

Tanssilava Kajasteen tansseista – 2 € kesän 2024 tansseista jäsenillemme. Muista ottaa voimassaoleva jäsenkortti tansseihin mukaan ja esitä lipunmyynnissä.

Marjapaikka Oy-10% normaalihintaisista vaatteista, taimista ja lahjatavaroista. Jäsenkortti esitettävä.
Kauneushoitola Jonna-Miia-10% normaalihintaisista hoidoista. Ei tuotteet eikä lahjakortit. Jäsenkortti esitettävä.
Nurmeksen Optiikka -10% normaalihintaisista tuotteista, 5 paria kertakäyttöpiilolinssejä veloituksetta, näöntutkimus 25€. Jäsenkortti esitettävä.
Tanssikerhon omat tapahtumatKursseillamme alennetut hinnat jäsenille. Jäsenkortti esitettävä.
SUSELin tarjoamat jäsenedut esimerkiksi tanssilipuista ja Alemanan tuotteista löydät SUSELin nettisivuilta tai SuomiViihde-lehdestä.

Päivitetty 2.6.2024