Jäsenyys

Voit liittyä Tanssikerho Täysikuun jäseneksi:

  • kursseillamme ja tapahtumissamme
  • lähettämällä sähköpostin, jossa kerrot koko nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi osoitteeseen [email protected] Lähetämme sinulle maksun maksamiseen tarvittavat tiedot sähköpostitse tai postitse.

Jäsenmaksun suuruus on vuonna 2022 vuosikokouksen päätöksellä 25 € ja jäsenyys on voimassa 2023 tammikuun loppuun saakka. Jäsenmaksun suuruudesta päätetään aina vuosikokouksessa. Jäsenkorttia tai tarraa emme postita automaattisesti, vaan ne on saatavilla pääasiassa tapahtumistamme. Mikäli haluat kortin tai tarran postitse, olethan yhteydessä meihin. Jäsenyys on voimassa heti maksun maksettuasi. Huomioithan, että jos maksat jäsenmaksun juuri ennen kurssia, jossa haluat jäsenhintaa hyödyntää, on sinun esitettävä kuitti jäsenmaksusta.

Vuoden 2022 jäsenmaksun tilisiirrot
on lähetetty sähköpostitse kaikille sähköpostilistalla oleville jäsenillemme vuoden alusta. Tilisiirto laitetaan postitse niille jäsenille, joiden sähköpostiosoitetta meillä ei ole. Mikäli et ole saanut tilisiirtoa, ota yhteyttä.
Huomioithan, että mikäli haluat hyödyntää jäsenalennuksen tietyssä tapahtumassamme, tulee jäsenmaksun näkyä suorituksena meillä ennen kurssia tai mukana tulee olla kuitti maksusta.
Uudet jäsentarrat on saatavilla ensisijaisesti tapahtumistamme. Lähetämme tarran tarvittaessa myös postitse, ota tällöin itse yhteyttä meihin ja sovi postituksesta.

Lue tästä tietosuojaseloste, jossa kerrotaan, miten tietojasi käsitellään mikäli olet jäsenemme tai liittynyt erilliselle tiedotuslistallemme.

Jäsenedut:

ESITÄ AINA VOIMASSA OLEVA JÄSENKORTTI! Myös henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä.

Marjapaikka Oy -10 % normaalihintaisista taimista ja lahjatavaroista
Kauneushoitola Jonna-Miia-10 % normaalihintaisista hoidoista
Nurmeksen Optiikka -10% normaalihintaisista tuotteista, 5 paria kertakäyttöpiilolinssejä veloituksetta, näöntutkimus 15€ (norm. 25€)
Tanssikerhon omat tapahtumattapahtumakohtaisia alennuksia
SUSELin tarjoamat jäsenedut esimerkiksi tanssilipuista ja Alemanan tuotteista löydät SUSELin nettisivuilta tai SuomiViihde-lehdestä.

Päivitetty 6.5.2022