Jäsenyys

Voit liittyä Tanssikerho Täysikuun jäseneksi:

  • kursseillamme ja tapahtumissamme
  • lähettämällä sähköpostin, jossa kerrot koko nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi osoitteeseen [email protected].
  • Tilinumeromme on: FI95 5299 0120 0770 44

Jäsenmaksun suuruus on vuonna 2023 vuosikokouksen päätöksellä 25 € ja jäsenyys on voimassa 2024 tammikuun loppuun saakka. Jäsenmaksun suuruudesta päätetään aina vuosikokouksessa. Jäsenkorttia tai tarraa emme postita automaattisesti, vaan ne on saatavilla pääasiassa tapahtumistamme. Mikäli haluat kortin tai tarran postitse, olethan yhteydessä meihin. Jäsenyys on voimassa heti maksun maksettuasi. Huomioithan, että jos maksat jäsenmaksun juuri ennen kurssia, jossa haluat jäsenhintaa hyödyntää, on sinun esitettävä kuitti jäsenmaksusta.

Vuoden 2023 jäsenmaksun tilisiirrot
on lähetetty sähköpostitse kaikille sähköpostilistalla oleville jäsenillemme vuoden alusta. Mikäli et ole saanut tilisiirtoa, ota yhteyttä.

Lue tästä tietosuojaseloste, jossa kerrotaan, miten tietojasi käsitellään mikäli olet jäsenemme tai liittynyt erilliselle tiedotuslistallemme.

Jäsenedut:

ESITÄ AINA VOIMASSA OLEVA JÄSENKORTTI! Myös henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä.

Tanssikerho Täysikuun jäsenet saavat 3 € alennuksen Nurmeksen Kajasteen Lavan tanssilipuista kesän 2023 aikana. Normaalihinta 20 €, jäsenille 17 € siis! Tervetuloa jäseneksi!

Marjapaikka Oy-10% normaalihintaisista vaatteista, taimista ja lahjatavaroista. Jäsenkortti esitettävä.
Kauneushoitola Jonna-Miia-10% normaalihintaisista hoidoista. Ei tuotteet eikä lahjakortit. Jäsenkortti esitettävä.
Nurmeksen Optiikka -10% normaalihintaisista tuotteista, 5 paria kertakäyttöpiilolinssejä veloituksetta, näöntutkimus 25€. Jäsenkortti esitettävä.
Tanssikerhon omat tapahtumatKursseillamme alennetut hinnat jäsenille. Jäsenkortti esitettävä.
SUSELin tarjoamat jäsenedut esimerkiksi tanssilipuista ja Alemanan tuotteista löydät SUSELin nettisivuilta tai SuomiViihde-lehdestä.

Päivitetty 3.6.2023