Tanssileiri 2019

Tekniikkaa ja tunnelmaa tanssilavoille –
Kajasteen tanssileiri Nurmeksessa 1.-3.8.2019


Suuret kiitokset kaikille Kajasteen leirin onnistumisesta vastanneille:
Sinä leiriläinen! Kiitos, kun tulit ja olit avoimin mielin mukana tekemässä yhtä kaikkien aikojen onnistuneimmasta kursseistamme. Saatu palaute on huikeaa, kiitos!
Pieni pyyntö vielä: Jos tykkäsit, viethän viestiä eteenpäin, jotta jatkossakin kursseillamme olisi vähintään yhtä hyvä porukka ja enemmänkin. Leirillä oli melko hyvä paritasapaino, paitsi fuusiotangon aikaan. Yritetään kaikki tehdä yhdessä kaikkemme, että saisimme viejiä tulemaan mukaan kursseille avoimin mielin.
Opettajat Lissu ja Jyrki – ihana kun tulitte ja toteutitte toiveemme ja teemamme täydellisesti. Osasitte hienosti mitoittaa tekniikan ja tunnelmoinnin kombon, niin että kukaan jäi tuskin kylmäksi. Olitte läsnä ja se tarttui myös leiriläisiin. Kiitos!
Sponsorit – K-market Evästori, Pielispakari Oy ja Ollin palvelutaksi ja tilausajot Oy. Kiitos tapahtumamme tukemisesta! Kiitos Alemana ja Marjapaikka Oy tuote-esittelyistä ja arpajaispalkinnoista.
Kiitos Kajasteen lava puitteista ja mahtavista iltatansseista Kyösti Mäkimattilan & Varjokuvan sekä Finlandersin tahdeissa.
Kiitos Aapo muonituksestamme, kahvi oli kuumaa ja keitto maistuvaa!

 


Päivitetty 6.11.2023