Yleistä

Tanssikerho Täysikuun tavoitteena on edistää tanssiliikunnan ja etenkin paritanssin leviämistä Ylä-Karjalan alueella ja saada toimintaan mukaan eri-ikäisiä ihmisiä.

Suurimman osan toiminnastamme muodostavat Nurmeksessa pidettävät tanssikurssit, joita pidetään syys- ja kevätkaudella kuukausittain.

Opettajina kursseillamme toimivat alalla hyvin tunnetut tanssinopettajat ja -ohjaajat ympäri Suomen. Useamman vuoden ajan opettamassa ovat käyneet mm. Sari ja Jari Aaltonen, Antti Törmänen, Susa Matson ja Kimmo Lasanen. Uusia tuttavuuksia otetaan aika ajoin mukaan opettajakaartiin!

Kursseillamme opettelemme paritansseja ”laidasta laitaan” eli perinteisistä lavatansseista esimerkiksi valssia, tangoa, foksia jne., lattareista esimerkiksi salsaa, rumbaa ja cha chaata, kädenalitansseista esimerkiksi fuskua, jiveä ja buggia. Myös uudempiin tanssilajeihin tutustutaan aktiivisesti, mukana on ollut mm. west coast swingiä ja bachataa.

Opetettavista lajeista ja opettajista voi esittää toivomuksia hallitukselle, toteutamme niitä mahdollisuuksien mukaan.

Tanssinharrastajien iloksi järjestämme myös linja-autoretkiä muiden paikkakuntien tanssipaikoille. Kevät- ja syyskausina järjestämme kyydityksiä Naapurinvaaralle Vuokattiin 1-2 kertaa/kausi.

Seuramme kuuluu SUSELiin eli Suomen Seuratanssiliittoon.
Tanssikerhossamme on jäseniä reilut 100.
Jäsenyys ei missään nimessä ole pakollista, vaan kursseille voi tulla mukaan kuka vaan! Jäsenet saavat jäsenyytemme myötä käyttöönsä myös SUSELin myöntämät jäsenedut, jotka löytyvät osoitteesta www.susel.fi/jäsenetupaikat. Myös suurelta osalta kursseistamme saa edullisemman kurssimaksun jäsenkortillamme. Lisäksi jäsenille on myös paikallisia, erikseen neuvoteltuja, jäsenetuja.
Jos kiinnostuit, liity rohkeasti jäseneksi!

Kursseillemme voi tulla ilman paria, sillä paria vaihdetaan ja kaikki pääsevät tanssimaan!

Mukaan tarvitset ainoastaan tanssi- tai sisäliikuntakengät (joista ei jää jälkiä lattiaan) ja iloista mieltä!

Jos haluat tietää meistä enemmän, voit soittaa Mari Hämäläiselle, p.050 336 7188
tai laittaa sähköpostia osoitteeseen info@tanssikerhotaysikuu.com.

Ilmoittelemme toiminnastamme näillä nettisivuillammme, Facebookissa (Tanssikerho Täysikuu) sekä Ylä-Karjala-lehden seurapalstalle, seuraa siis niitä!
Mikäli haluat liittyä postituslistallemme ja kuulla tapahtumista sähköpostin välityksellä, ilmoitathan sähköpostiosoitteesi info@tanssikerhotaysikuu.com.

Tapahtumissamme voit maksaa käteisellä, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä Smartum-mobiilimaksulla.
Pankkikortti ei valitettavasti käy.


Päivitetty 14.8.2018